I Nykøbing F. - 1 værelses lejlighed på 29 m2

NYISTANDSAT, LYS 1V LEJLIGHED MED KÆMPE ALTAN

Lejemålet er desværre udlejet. Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder og få besked næste gang vi har et ledigt lejemål. Du kan også følge os på Facebook, hvor ledige lejemål også annonceres.

INFORMATION

Gaabensevej 113, Nykøbing F Nyistandsat 1 værelses lejlighed på 29 m2 til kun kr. 3250 om måneden. Lejligheden er i 2015 blevet gennemrenoveret, og har blandt andet fået lavet nyt badeværelse med gulvvarme, glasdør og stor, lækker bruseniche. I hele lejligheden er der lagt store, italienske fliser. Fra stuen er der adgang til en stor, vestvendt altan på ca 12m2. Altanen er delvist overdækket og naturligvis også flisebelagt.

STØRRELSE OG INDRETNING

Lejligheden er en 1 værelses lejlighed på 29 m2. Til lejligheden er en stor vestvendt, altan på 12 m2, samt et kælderrum på ca. 3 m2.

INDFLYTNING OG UDFLYTNING

Ved indflytning er lejligheden nyistandsat. Det betyder, at gulvene er ordnede og rengjorte. Paneler, døre, vægge og lofter er nymalede. Hele lejligheden og dens inventar er grundigt rengjort. Ved udflytning skal lejligheden afleveres i samme stand.

VARMEKILDE

Lejligheden opvarmes med billig fjernvarme.

TØJVASK

I ejendommen er der en vaskekælder. I vaskekælderen kan der købes tøjvask via poletter. Poletter købes hos viceværten.

HUSDYR

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejligheden.

BELIGGENHED

Lejligheden ligger på 1.sal på Gaabensevej 113 (tæt på hospitalet i Nykøbing F). Herfra er der gå afstand til uddannelsesinstitutioner, indkøb, banegården m.m.

BILLEDER

Bemærk  at lejligheden ikke er møbleret.

Stuen
Stuen med udgang til den store altan

Stuen
Altanen med god plads og delvist overdækket

Stuen
Badeværelset

Stuen
Toilet og badeværelse

PLANTEGNING

Plategning er kun vejledende og ikke målfast. Bemærk at indretningen på badeværelset ikke er korrekt efter det er blevet renoveret.

PlantegningFå en mail når et lejemål bliver ledigt

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv adviseret, når der er et ledigt lejemål. Du kan også følge os på Facebook, hvor ledige lejemål ligeledes bliver opslået.

Kontakt os
Casper Schneidereit IVS
Solbakken 4
4800 Nykøbing F.
CVR nr.: 36413239
E: info@casperbolig.dk
T: (+45) 53 33 53 53
Udlejning siden 2014
CasperBolig.dk blev stiftet i 2014 med et enkelt lejemål. I dag har vi lejemål i Nykøbing F, Maribo, Vordingborg og Sakskøbing. Vi ejer selv alle vores alle lejemål, og sætter en ære i at opretholde et højt serviceniveau og en høj udlejningsstandard.
Ledige lejemål annonceres på Facebook
Men tilmeld dig også nyhedsbrevet, så er du helt sikker på at få besked, når der er et ledigt lejemål.