I Nykøbing F. 2 værelses lejlighed på 65 m2

LYS OG RUMMELIG 2V LEJLIGHED CENTRALT I NYKØBING F.

Lejemålet er desværre udlejet. Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder og få besked næste gang vi har et ledigt lejemål. Du kan også følge os på Facebook, hvor ledige lejemål også annonceres.

INFORMATION

Østre Allè 39, Nykøbing F Meget stor 2V lejlighed på 65 m2 beliggende på Østerbro i Nykøbing F. ikke langt fra banegården, gågaden m.m. Lejligheden er belagt med pæne trægulve i gang, stue og soveværelse. Køkkenet er nyt og med linoleumsgulv. Badeværelset er med klinkebelagte fliser. På badeværelser er der installationer til at kunne opsætte egen vaskemaskine og tørretumbler, men ejendommen har også vaskekælder. For et par år siden blev lejligheden gennemrenoveret, og der blev blandt andet opsat ekstra isolering, så lejligheden opvarmes nemt og billig med fjernvarme.

STØRRELSE OG INDRETNING

65m2sup> fordelt mellem to værelser, en gang, et badeværelse og et køkken. Fra trappeopgangen er der adgang til en lang fordelingsgang, hvor alle lejlighedens rum er tilgængelige. Her er plads til både fodtøj og overtøj, og hvad man ellers måtte finde på. Første dør på højre hånd giver adgang det køkkenet, hvor der er meget god plads. Efter køkkenet kommer badeværelset, med toilet og stor bruseniche. Hvis man ønsker det, kan der opsættes både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Den næste dør giver adgang til soveværelset, hvor der både er plads til fjernsyn, stor dobbeltseng og klædeskab. I soveværelset er der udgang til en lille altan med en udsigt over tagene på Østerbro i Nykøbing F. På modsatte side er stuen placeret, hvor der igen er god plads til blandt andet sofagruppe og stort spisebord.

INDFLYTNING OG UDFLYTNING

Lejligheden er nyistandsat. Det betyder, at gulvene er nyslebne og lakerede. Paneler, døre, vægge og lofter er nymalede. Hele lejligheden er grundigt rengjort inklusiv inventar som ovn og emhætte. Ved udflytning skal lejligheden afleveres i samme stand som ved indflytningen.

EJENDOMMEN

I ejendommen er der adgang til fælles cykelparkering. Cykler kan også parkeres udendørs. Der er vaskekælder (men du kan også opsætte din egen vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset i lejligheden). Der er et lille gårdmiljø som er til fri afbenyttelse. I området er der generelt gode parkeringsforhold. Der er blandt andet en række parkeringspladser som nærmeste nabo

VARMEKILDE

Lejligheden opvarmes med billig fjernvarme.

TØJVASK

Du kan benytte maskinerne i vaskekælderen, eller du kan opsætte din egen vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.

HUSDYR

Husdyr som hund og kat er ikke tilladt i lejligheden

BELIGGENHED

Lejligheden er beliggende på 2 sal på Østre Allè 39 i 4800 Nykøbing F. Herfra er under 1 km til centrum og gågaden. Til banegården er der under 500m

BILLEDER

Stuen
God plads i stuen til både sofa og spisebord.

Stuen
Stuen set fra anden vinkel

Soveværelset
Soveværelset, herfra er der udgang til lille altan

Udsigt fra altan
Udsigten fra altanen i soveværelset

Køkken
Køkkenet

Badeværelset
Toilet og badeværelse

PLANTEGNING

Plategning er kun vejledende.

PlantegningFå en mail når et lejemål bliver ledigt

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv adviseret, når der er et ledigt lejemål. Du kan også følge os på Facebook, hvor ledige lejemål ligeledes bliver opslået.

Kontakt os
Casper Schneidereit IVS
Solbakken 4
4800 Nykøbing F.
CVR nr.: 36413239
E: info@casperbolig.dk
T: (+45) 53 33 53 53
Udlejning siden 2014
CasperBolig.dk blev stiftet i 2014 med et enkelt lejemål. I dag har vi lejemål i Nykøbing F, Maribo, Vordingborg og Sakskøbing. Vi ejer selv alle vores alle lejemål, og sætter en ære i at opretholde et højt serviceniveau og en høj udlejningsstandard.
Ledige lejemål annonceres på Facebook
Men tilmeld dig også nyhedsbrevet, så er du helt sikker på at få besked, når der er et ledigt lejemål.