I Vordingborg. 1 værelses lejlighed på 32 m2

BILLIG 1V LEJLIGHED I ROLIGT OMRÅDE I VORDINGBORG

Lejemålet er desværre udlejet. Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder og få besked næste gang vi har et ledigt lejemål. Du kan også følge os på Facebook, hvor ledige lejemål også annonceres.

INFORMATION

Solbakkevej 23c, Vordingborg Lille og billig lejlighed på 32m2 med god placering i Vordingborg. I lejligheden er der lagt parketgulv undtaget i badeværelset, som har terrazzo gulv. I tilknytning til stuen er der en fransk altan. Lejligheden har et godt, funktionelt køkken og et relativt stort badeværelse. Her er det muligt at bo til en meget lav pris.

STØRRELSE OG INDRETNING

Lejligheden er på 32m2 og består af en entrè, hvorfra der er opsat gode, store skabe. Fra entrèn er der adgang til det stuen. Der er et rigtig godt lysindfald fra det store vinduesparti. I værelset er der også opsat en fransk altan. Fra værelset er der adgang til et mindre, men godt indrettet køkken.

INDFLYTNING OG UDFLYTNING

Ved indflytning er lejligheden nyistandsat. Det betyder, at gulvene er ordnede og rengjorte. Paneler, døre, vægge og lofter er nymalede. Hele lejligheden og dens inventar er grundigt rengjort. Ved udflytning skal lejligheden afleveres i samme stand.

EJENDOMMEN

Der er god parkeringsmuligheder på ejendommens fælles p-plads og i området generelt. Din cykel kan du parkere i cykelkælderen eller udendørs foran ejendommen. Der er gode grønne områder, som er til fri afbenyttelse for ejendommens beboere. Ejendommen indeholder også en god vaskekælder.

VARMEKILDE

Lejligheden opvarmes med billig fjernvarme.

TØJVASK

I ejendommen er der en vaskekælder. I vaskekælderen kan der købes tøjvask via poletter. Poletter købes hos viceværten.

HUSDYR

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejligheden.

BELIGGENHED

Lejligheden er beliggende på 2.sal på Solbakkevej 23 i 4760 Vordingborg. Herfra er der under 1 km til Gåsetårnet.

BILLEDER

Stuen
Stuen set fra entrèn.

Stuen 1
Stuen.

Stuen 2
Stuen (igen).

Køkken
Køkkenet

Bad - Brusekabinen
Brusekabinen på badeværelset.

Bad - Toilet
Toilettet.

PLANTEGNING

Plategning er kun vejledende og ikke målfast.

PlantegningFå en mail når et lejemål bliver ledigt

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv adviseret, når der er et ledigt lejemål. Du kan også følge os på Facebook, hvor ledige lejemål ligeledes bliver opslået.

Kontakt os
Casper Schneidereit IVS
Solbakken 4
4800 Nykøbing F.
CVR nr.: 36413239
E: info@casperbolig.dk
T: (+45) 53 33 53 53
Udlejning siden 2014
CasperBolig.dk blev stiftet i 2014 med et enkelt lejemål. I dag har vi lejemål i Nykøbing F, Maribo, Vordingborg og Sakskøbing. Vi ejer selv alle vores alle lejemål, og sætter en ære i at opretholde et højt serviceniveau og en høj udlejningsstandard.
Ledige lejemål annonceres på Facebook
Men tilmeld dig også nyhedsbrevet, så er du helt sikker på at få besked, når der er et ledigt lejemål.