I Sakskøbing. Hus med 2 stuer og 2 værelser - I alt 83 m2 - herudover fuld kælder

CENTRALT BYHUS TÆT PÅ ALT I SAKSKØBING MED NEM, LUKKET HAVE

Lejemålet er desværre udlejet. Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder og få besked næste gang vi har et ledigt lejemål. Du kan også følge os på Facebook, hvor ledige lejemål også annonceres.

INFORMATION

Lindevej 40, Nykøbing F Centralt i Sakskøbing ligger dette sammenbyggede byhus. Huset har en praktisk, flisebelagt forhave og en todelt, aflukket baghave, der er meget velegnet til mindre børn. I baghaven er der også en stor flisebelagt terrasse, som er perfekt to grillaftner, solplads o.s.v.

Baghaven er adskilt af et stor skur / hønsehus. Hønsehuset kan stadigvæk benyttes, og der er både en indendørs og udendørs hønsegård. Haven er generelt meget nem at holde.

Husets beboelses areal er på 83m2, og der er herudover en fuld kælder på 53m 2, hvor blandt andet badeværelse og vaskerum er. I stueetagen består af 2 stuer, køkken og toilet. På 1. Sal er repos, stort værelse og et lille kammer.

Huset er renoveret og energioptimeret i 2015. Der er blandt andet sat nye energirigtige vinduer i over alt og flere døre er blevet skiftet. Væggene er hulmursisoleret, og på loftet er der udlagt 300mm papirsuld. Huset opvarmes med billig fjernvarme.

Herunder kan du læse yderligere om huset.

STØRRELSE OG INDRETNING

Huset er et sammenbygget 2 plans hus på 83 m2. Herudover er der fuld kælder på 53 m2 og en garage på 16 m2. I haven er opfør et murret skur / hønsehus på ca. 25m2. I kælderen er der indgang fra haven, hvor man kommer ind til en fordelingsgang. Husets badeværelset er i kælderen, og er sammenbygget med vaskerummet, hvor der er installationer til vaskemaskine og tørretumbler. I kælderen er der yderligere et stort disponibelt rum, og et mindre teknikrum. Kælderen er flisebelagt (undtaget i det ene rum, hvor der råt betonggulv. Fra kælderen er der via trappe adgang til stue som består af et nyt, pænt køkken med installation til fritstående opvaskemaskine, et lille toilet, samt to fornuftige stuer. Fra den ene stue er der adgang til have og fliseterrassen. Fra stueetagen er der trappe op til 1. Salen, der består af en repos, et lille kammer / værelse. Her er plads til en 1,5 mands seng, og har godkendte flugtveje i form af et stort velux vindue. Herudover er der et stort værelse, som blandt andet kan benyttes som børneværelse til 1 eller 2 børn.

HVEM EGNER HUSET SIG TIL

Huset er ideelt for den lille familie på 2 voksne og 1 barn eller 1 voksen og 1 barn, men kan også benyttes af 2 voksne og 2 børn.

KAN ET VÆRELSE I KÆLDEREN BRUGES TIL SOVEVÆRELSE

Det kan absolut ikke anbefales. Da kælderen er uisoleret, er der både fugtoptrængning (som er helt normalt i et hus fra den periode), problemer med opvarmning, og så jordgasser som radon. De konkrete radon målinger, der er foretaget, udviser et lavt niveau, men de to andre grunde er alene nok til at fraråde at benytte kælderen til beboelse (heller ikke som soveværelse). Det er både ulovligt og sundhedsskadeligt på den lange bane.

VARMEKILDE

Lejligheden opvarmes med billig fjernvarme.

TØJVASK

Der er installationer til vaskemaskine og tørretumbler i kælderen.

HUSDYR

Det er tilladt at holde hund og kat efter nærmere aftale. I hønsehuset må være op 6 høns, men ingen hane!

BELIGGENHED

Huset er beliggende centralt i Sakskøbing 5 – 10 minutters gang fra Skaksøbing Station, hvor toget kører til Nykøbing og Nakskov hvert 30 minut i dagtimerne. Der er under 1 km til nærmeste indkøbsmuligheder, og skolen er kun få hundred meter væk. Det er meget nemt at komme til Nykøbing F (og derfra videre mod København), Maribo og Nakskov med offentlig trafik

BILLEDER

Garage
Garagen ved siden af huset. God til motorcykel, knallert og cykler.

Haven 1
Forreste del af baghaven set fra terrassen.

Haven 2
Forreste del af baghaven mod huset.

Skur / hønsehus
Skur / hønsehus.

Haven 3
Bagerste del af baghaven (bag ved hønsehuset).

Udsigt fra haven
Udsigt til haven fra stuen.

Solrig terrasse
Terrasse med eftermiddags- og aftensol.

Indgang fra kælderen
Indgang fra kælderen.

Vaskerum
Vaskerum med installationer til vaskemaskine og tørretumbler.

Bad 1
Badeværelset - Brusekabinen (placeret i kælderen).

Bad 2
Badeværelset - Håndvask (placeret i kælderen).

Rum
Opbevaringsrum i kælderen med betongulv.

Teknikrum
Teknikrum i kælderen.

Trappe i kælder
Trappe i kælderen til/fra stueetagen.

Gangen
Entreèn.

Toilet
Toilet

Køkken
Køkken med installation til fritstående opvaksemaskine.

Stue 1
Opholdsstue.

Stue 2
Spisestuen.

Trappe
Trappe til/fra 1.sal

Udsigt fra repos
Udsigt fra repos på 1.sal.

Kammer
Kammer. Her er plads til 1,5 mands seng.

Værelse
Stort værelse på 1.sal.

Værelse
Stort værelse på 1.sal - fra anden vinkel

PLANTEGNING

Plategning er kun vejledende og ikke målfast.

Plantegning
Plantegning
PlantegningFå en mail når et lejemål bliver ledigt

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv adviseret, når der er et ledigt lejemål. Du kan også følge os på Facebook, hvor ledige lejemål ligeledes bliver opslået.

Kontakt os
Casper Schneidereit IVS
Solbakken 4
4800 Nykøbing F.
CVR nr.: 36413239
E: info@casperbolig.dk
T: (+45) 53 33 53 53
Udlejning siden 2014
CasperBolig.dk blev stiftet i 2014 med et enkelt lejemål. I dag har vi lejemål i Nykøbing F, Maribo, Vordingborg og Sakskøbing. Vi ejer selv alle vores alle lejemål, og sætter en ære i at opretholde et højt serviceniveau og en høj udlejningsstandard.
Ledige lejemål annonceres på Facebook
Men tilmeld dig også nyhedsbrevet, så er du helt sikker på at få besked, når der er et ledigt lejemål.